Mierlo-Hout, Helmond

Plan je route naar de locatie van het project De Buitenhagen door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:De Buitenhagen, Schijndel

Fraai wonen in Mierlo-Hout

Ondanks het feit dat Mierlo-Hout met haar 11.000 inwoners onderdeel van Helmond is geworden, heeft het toch haar eigen dorpse karakter en de Brabantse gezelligheid weten te bewaren! Daar liggen de sterke sociale structuur en het rijke verenigingsleven dat Mierlo-Hout door alle lagen van de bevolking kent ongetwijfeld aan ten grondslag.

De dorpskern is geheel vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd met een royaal aanbod van goede winkels en voldoende parkeergelegenheid. Mierlo-Hout is een dorp in de stad met allerhande voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg, prima sportaccommodaties en een mooie groene omgeving met tal van recreatiemogelijkheden. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met de eigen auto als met het openbaar vervoer. Mierlo-Hout heeft een eigen NS-station.

De gemakken van Helmond binnen handbereik

Ook al zijn in Mierlo-Hout alle basisvoorzieningen prima ingevuld, toch is het prettig om de gemakken van de stad binnen handbereik te hebben. Het centrum van Helmond kent een gevarieerd aanbod aan winkels en speciaalzaken, gezellige restaurants, cafés en terrasjes. Ook zijn er prima voorzieningen aanwezig voor voortgezet onderwijs en kent de stad culturele hoogstandjes als het Speelhuis, het Kunstencentrum met theaterzaal Scala, het Annatheater, de Pathébioscoop en het Gemeentemuseum.

Ook het centrum van Eindhoven is bereikbaar binnen 15 minuten met de auto.

Belangstelling voor Houtse Akker?

Schrijf u hier in als belangstellende.